Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με κατακόκκινο outfit και κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με κατακόκκινο outfit και κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Η Ελένη Φουρέιρα περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία. 

Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της μετά από πολύ καιρό που φημολογούνταν έντονα ότι περίμενε το πρώτο της μωράκι.

Η Ελένη Φουρέιρα διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα. Με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και πλέον αποφάσισαν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια και να φέρουν στον κόσμο το παιδάκι τους. Μάλιστα, θυμόμαστε ότι την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η γνωστή τραγουδίστρια της pop της έκανε με ένα συγκινητικό post με την ίδια και τον σύντροφό της να ποζάρουν δίπλα δίπλα, ενώ παράλληλα διακρινόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Ελένη Φουρέιρα, όσο περνά ο καιρός, φουσκώνει όλο και περισσότερο και πλέον ποζάρει κρατώντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ το χαμόγελό της μαρτυρά της αμέριστη ευτυχία που νιώθει μέσα της.

Το Σάββατο (3-12) η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με ένα κατακόκκινο outfit ενώ από το στενό της φόρεμα διακρινόταν η κοιλίτσα της, μιας και πλέον η εγκυμοσύνη της έχει προχωρήσει!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved