Πετρούνιας- Μιλλούση: Η μικρή τους κόρη είχε γενέθλια- Οι τρυφερές φωτό στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Showbiz

Πετρούνιας- Μιλλούση: Η μικρή τους κόρη είχε γενέθλια- Οι τρυφερές φωτό στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και οι κορούλες τους, Λένια και Σοφία, τους έχουν κλέψει την καρδιά και δεν τους χαλούν εδώ και χρόνια κανένα χατίρι!

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και αυτό το βλέπουμε μέσα από κάθε νέο τους στιγμιότυπο, που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η μικρότερη κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, Σοφία είχε σήμερα (3-12) τα γενέθλιά της και όλοι μαζί τα πέρασαν οικογένειακά στο σπίτι τους, που το είχαν στολίσει υπέροχα για τα φετινά Χριστούγεννα που πλησιάζουν. Τόσο η Βασιλική, όσο και ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα προσωπικά τους προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύουν περιεχόμενο από την καθημερινότητά τους και κάτι τέτοιο έγινε και σήμερα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την οικογένειά του, σημειώνοντας μερικές συγκινητικές ευχές για την μικρή του κόρη!

Χρόνια πολλά στο εξωτικό μου κορίτσι με τα αφοπλιστικά ματάκια !
2 χρόνια τώρα έβαλες το κερασάκι στη ζωή μας !
Σ'αγαπώ μέχρι τον ουρανό !

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved