Θέλεις ιδέες για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σου; Δες πώς το κάνουν οι επώνυμοι
Showbiz

Θέλεις ιδέες για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σου; Δες πώς το κάνουν οι επώνυμοι

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, ο Δεκέμβριος έχει μπει και σίγουρα αν ήδη δεν το έχεις στολίσει, είσαι στη φάση «κατεβάζω στολίδια και ξεκινάω τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου».

Το θέμα είναι πώς θα το κάνεις; Με πολύχρωμα στολίδια; με γιρλάντες; πιο minimal; Αν ακόμη δεν έχεις αποφασίσει, τότε μπορεί να πάρεις ιδέες από τον στολισμό που έχουν επιλέξει μερικοί από τους επώνυμους

Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Χαμογέλα και πάλι, στόλισε το τεράστιο σαλόνι της όχι μόνο τοποθετώντας το πανύψηλο δέντρο της με τις μεγάλες μπάλες, αλλά έβαλε φωτάκια και γιρλάντες σε όλο το σαλόνι της και δημοσίευσε μία και μοναδική φωτογραφία και ξετρελαθήκαμε με το χώρο που είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Κέλλυ Κελεκίδου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο περιλαμβάνει στολίδια κάθε σχήματος και χρώματος ενώ στην κορυφή λαμπύριζε ένα χρυσό αστέρι.
«Στολίσαμε…Και του χρόνου παιδιά με υγεία !!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δανάη Μιχαλάκη

Το δέντρο της είναι στολισμένο με χρυσές και κόκκινες μπάλες και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν τα λαμπερά φωτάκια.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε μέσα από φωτογραφίες το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της το οποίο "γεμίζει" τον χώρο του σαλονιού, ενώ αποκάλυψε και μία κατασκευή που έχει στήσει.

Δες μερικά ακόμη στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved