Τούνη: Μετράει αντίστροφα για την γέννηση του γιου της – Η ατάκα που «αναστάτωσε» τους followers της
Showbiz

Τούνη: Μετράει αντίστροφα για την γέννηση του γιου της – Η ατάκα που «αναστάτωσε» τους followers της

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση που στηρίζεται σε πολύ γερές βάσεις και σε λίγο καιρό η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, μιας και θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, που θα είναι αγοράκι.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του γιου τους, καθώς σιγά σιγά μπαίνουν στην τελική ευθεία, αφού η γνωστή influencer διανύει τις τελευταίες μέρες του όγδοου μήνα.

Από την πρώτη στιγμή που έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ανυπομονούσαν να περάσουν οι μήνες για να τον κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε μια γλυκιά αναμονή, καθώς όπως έχουν αποκαλύψει ο γιος τους θα γεννηθεί στις αρχές του νέου έτους.

Μπορεί να υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ανάμεσά τους, καθώς η Ιωάννα Τούνη μένει στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αθήνα, ωστόσο έχουμε δει πως οι δυο τους δεν επηρεάζονται από αυτό, αφού πηγαινοέρχονται όταν μπορούν.

Ωστόσο, σήμερα (8/12), η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι η τελευταία φορά που ταξιδεύει από Θεσσαλονίκη Αθήνα, αφού μπαίνει στον μήνα της και δεν θα επιτρέπεται να ταξιδέψει.

«Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Τώρα φτιάχνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ», δήλωσε στο βίντεο που ανάρτησε η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ το χιουμοριστικό σχόλιο που είχε γράψει στο βίντεο, «αναστάτωσε» τους followers της:«Εγώ θα γεννήσω στους 5 δρόμους την ξέρω την τύχη μου».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved