Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ο Αλεξάνδρου ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο από την επίσκεψή τους στον γυναικολόγο!

Gossip-tv Team

Ο μικρούλης που σε λίγες εβδομάδες, αν όχι μέρες, θα έρθει στον κόσμο, έχει ήδη ξετρελάνει τους γονείς του Ιωάννα Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ζευγάρι βρέθηκε στον γυναικολόγο για καθιερωμένη επίσκεψη, όπως συμβαίνει σε όλες τις ετοιμόγεννες εγκυούλες τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης.

Η Ιωάννα Τούνη έπρεπε να υποβληθεί σε υπέρηχο για να δει τόσο η ίδια όσο και ο γιατρός της ότι όλα βαίνουν καλώς με το μωρό στην κοιλίτσα της.

Και φυσικά μαζί της ήταν και ο μέλλων και πολύ ευτυχισμένος μπαμπάς ο οποίος απαθανάτιζε αυτές τις όμορφες στιγμές, λίγο πριν κρατήσουν τον μπόμπιρά τους στην αγκαλιά τους για πρώτη φορά.

Μάλιστα, είδαμε στο βίντεο που τράβηξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την Ιωάννα Τούνη να... χορεύει μέσα στο ιατρείο καθώς ο μικρούλης κοιμόταν και ο γιατρός ήθελε να τον δει καλύτερα μέσα από τον υπέρηχο.

Φυσικά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γελούσε συνεχώς. Λίγο αργότερα ο ίδιος ανέβασε άλλο ένα βίντεο την ώρα που η Ιωάννα υποβαλλόταν στον υπέρηχο, επιτρέποντάς μας και εμάς να πάρουμε μία μικρή γεύση από την απόλυτη ευτυχία που βιώνουν οι δυο τους.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved