Showbiz

Αλεξάνδρου- Τούνη: Τα τρυφερά φιλιά στο πιο girly σκηνικό και η κοιλίτσα που διαρκώς... μεγαλώνει!

Gossip-tv Team

H Iωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και οι δυο τους περιμένους πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά τους!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και κάθε νέο τους στιγμιότυπο στα κοινωνικά δίκτυα το επιβεβαιώνει, μιας και είναι full in love.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έχουν γεφυρώσει τις αποστάσεις μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν καθημερινά, μιας και δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Η Ιωάννα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, μιας και διανύει πλέον τον όγδοο μήνα της και το μωράκι της κάθε μέρα κλωτσάει όλο και περισσότερο, με την μέλλουσα μανούλα να συγκινείται πολύ και να περιμένει την στιγμή του τοκετού σαν όνειρο!

Το απόγευμα της Τρίτης, 6-12, η Ιωάννα δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με τον σύντροφό της, με τους δυο τους να ποζάρουν μπροστά από ένα πολύ girly σκηνικό, το οποίο και έγραφε από πάνω "Kissing Booth". Το ζευγάρι ανταλάσσει ένα υπέροχο φιλί στο στόμα, ενώ η Ιωάννα στο τέλος του βίντεο χαμογελά και φεύγει από το πλάνο.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved