Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της κλωτσάει και εκείνη τρελαίνεται: «Μικρούλη μου, πες γεια στη μαμά»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής της, μιας και σε λίγες εβδομάδες πλέον θα γίνει μανούλα και θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση που στηρίζεται σε πολύ γερές βάσεις και σε λίγο καιρό η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, μιας και θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, που θα είναι αγοράκι.

Η διάσημη influencer δημοσιεύει καθημερινά περιεχόμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημερώνει όλους της τους διαδικτυακούς φίλους για την εγκυμοσύνη της και το πώς αισθάνεται πλέον, που οι μέρες πλησιάζουν, μιας και σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Πλέον έχει μπει στον όγδοο περίπου μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της μεγαλώνει όλο και περισσότερο, με την ίδια να μην μπορεί να περιμένει στιγμή, για να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της, που θα είναι ο μικρός της πρίγκιπας. Η Ιωάννα Τούνη δηλώνει ξετρελαμένη, ενώ σήμερα δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο, που ο μπέμπης την κλωτσάει και εκείνη του απαντάει: "Μικρούλη μου, πες γεια στη μαμά..."

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved