Αποκλειστικό: Χαμός έξω από το θέατρο στην πρεμιέρα του Γιώργου Κιμούλη - Πανό, φυλλάδια & συνθήματα
Showbiz

Αποκλειστικό: Χαμός έξω από το θέατρο στην πρεμιέρα του Γιώργου Κιμούλη - Πανό, φυλλάδια & συνθήματα

Ο Γιώργος Κιμούλης είχε προγραμματισμένη πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (8/12) στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Αμαλία.

Πλήθος κόσμου όμως βρέθηκε εκεί για να διαδηλώσει κατά του ηθοποιού που το όνομά του βρέθηκε έντονα στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα και πρωταγωνίστησε στο ελληνικό #metoo.

Όσοι βρέθηκαν εκεί μοίραζαν φυλλάδια και φώναζαν συνθήματα, καθώς, δεν θεώρησαν σωστό ο Γιώργος Κιμούλης να επιστρέψει στο θέατρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και μπορείτε να δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι το θέατρο ήταν γεμάτο και μέσα από κόσμο που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση και να τιμήσει τον Γιώργο Κιμούλη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς με την παρουσία του.

Δείτε τι συνέβη εκεί στην Photo gallery:

Να θυμίσουμε πως το δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Από τις 8 Δεκεμβρίου παρουσιάζεται στο θέατρο Αμαλία το έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Stephen Belber, “Η Συνάντηση” σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

Η πρεμιέρα του έργου έγινε στη Νέα Υόρκη το 2004 με τους Frank Langella, Ray Liotta και Jane Adams, ενώ το 2014 o Stephen Belber σκηνοθέτησε το έργο για τον κινηματογράφο με τους Patrick Stewart, Carka Gugino και Matthew Lillard.
H “Συνάντηση” είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.

Η παράσταση μετά τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί στην Αθήνα τον Φεβρουάριο στο θέατρο Βικτώρια.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved