Showbiz

Κιμούλης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις διαμαρτυρίες για την πρεμιέρα της θεατρικής του παράστασης

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Κιμούλης παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Open Weekend" και μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πώς έχει καιρό να νιώσει τέτοια ζεστασιά. 

Τις τελευταίες μέρες, έχουν προκληθεί έντονες διαμαρτυρίες για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Γιώργου Κιμούλη στη Θεσσαλονίκη, παρά την μεγάλη προσέλευση του κόσμου!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την ταινία που έφτιαξε λίγο μετά το τέλος της καραντίνας, ενώ έκανε λόγο και για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστεί, που πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και η προσέλευση του κόσμου στο θέατρο ήταν πολύ μεγάλη. Βέβαια, υπήρχαν και έντονες διαμαρτυρίες για τον Γιώργο Κιμούλη και για όλα όσα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν.

Ο Γιώργος Κιμούλης είπε χαρακτηριστικά: «Πρόπερσι δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο και δεν μπορούσα να κάτσω και σχεδίασα στο μυαλό μου αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έκανα μια ταινία. Άρχισα τα γυρίσματα στο τέλος της καραντίνας. Επειδή όμως έπρεπε να έχω διαφορετικές χρονικές στιγμές και καιρικές διαφορές, για αυτό το λόγο κράτησε δύο χρόνια αυτή η ταινία.

Τώρα που ολοκληρώθηκε, κάναμε και την παράστασή μας. Αυτό που συνέβη στη χθεσινή πρεμιέρα και στην παράσταση -ενώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη- σχεδόν πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο μεγάλη ζεστασιά»


«Το παρελθόν είναι πρόλογος. Όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, εμφανίζεται. Όσο πιο καλά κρυμμένο το έχεις, τόσο με πιο άγριο κι άσχημο πρόσωπο εμφανίζεται στον μέλλοντα χρόνο. Ένα μόνο κατάπτυστο υπάρχει στο σεξ, το να το χρησιμοποιείς ως όργανο εξουσίας. Η εξουσία δεν έχει φύλο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved