Μαρίνης για Cash or Trash: «Αγοράζουμε με δικά μας χρήματα. Για αυτό υπάρχουν μεγάλες εντάσεις»
Showbiz

Μαρίνης για Cash or Trash: «Αγοράζουμε με δικά μας χρήματα. Για αυτό υπάρχουν μεγάλες εντάσεις»

Ο Θάνος Μαρίνης είναι ένας από τους αγοραστές του Cash or Trash και σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την εμπειρία του στο παιχνίδι. 

Ο Θάνος Μαρίνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για όλη την εμπειρία που έζησε στο Cash or Trash, που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη, ενώ αποκάλυψε πώς όλο αυτό ήταν κάτι που του άρεσε πάρα πολύ και το απολάμβανε κάθε στιγμή!

Πέρα από το επιχειρείν, όμως, ο Θάνος διατηρεί μια καλλιτεχνική φύση που
τον κάνει να βλέπει την ομορφιά και τη χρηστικότατα σε αντικείμενα που οι
περισσότεροι ίσως άδειαζαν σε κάποιον κάδο σκουπιδιών.

Αυτή η δημιουργική του ματιά, οε συνδυασμό με το επιχειρηματικό πνεύμα, τον οδήγησε να αναλάβει τον ρόλο του αγοραστή στο Cash or Trash. «Νιώθω ότι είναι ένα
κόνσεπτ που κουμπώνει πάνω μου, γι’ αυτό είπα και το “ναι". Από τη μια παρακολουθούμε ιστορίες ανθρώπων και από την άλλη βλέπουμε αντικείμενα που δεν τα βρίσκεις πολλές φορές ούτε αν ψάξεις στο Ίντερνετ.

Περνάμε πολύ ωραία, παίρνω γνώση από τους υπόλοιπους αγοραστές, μεταδίδω τη δική μου και παράλληλα αποκτώ και πράγματα που δεν σου κρύβω ότι ήθελα πολύ να έχω. Το θετικό είναι πως ό,τι βλέπετε είναι αληθινό 100%. Αγοράζουμε τα αντικείμενα με δικά μας χρήματα. Για αυτό και πολλές φορές βλέπεις τις μάχες μεταξύ μας να είναι θερμές, επειδή πραγματικά θέλουμε το αντικείμενο, αλλά και με σεβασμό στο πορτοφόλι μας».

Δύσκολο θα ξεχάσει την 100 ετών καρέκλα του οδοντιατρείου που απόρησε, όπως και τον τηλεφωνικό θάλαμο που έχασε για 50€. «Πάντα έλεγα, ήθελα να έχω μια παλιά καρέκλα μπαρμπέρη ή οδοντιάτρου στο γραφείο μου. Τέλικά, αντί να ψάξω εγώ να βρω μία, ήρθε εκείνη και είναι σε εκπληκτική κατάσταση και πανέμορφη.

Όπως σου είπα, λατρεύω τη γνώση που μοιραζόμαστε στην εκπομπή, θα σου δώσω ένα παράδειγμα: Ήρθε κάποιος με ένα τραπέζι 130 ετών που εσωτερικά ήταν ένα μίνι μπιλιάρδο εποχής. Κανένας δεν ήξερελοιπόν τι ακριβώς ήταν αυτό. Εγώ είχα μια εμπειρία από το παρελθόν για το αντικείμενο, από μια οικογενειακή επίσκεψη. Τότε σκέφτηκα “κοίτα να δεις που μια εμπειρία 20λεπτών της ζωής σου στην ηλικία των 10
ετών σού δίνει μια γνώση για να τη μεταδώσεις, και μάλιστα για ένα αντικείμενο 100 χρόνων».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved