Χάρης Βαρθακούρη: Η επέτειος και το μήνυμα που μας συγκίνησε: «Καρδιά μου όμορφη, στήριγμά μου»
Showbiz

Χάρης Βαρθακούρη: Η επέτειος και το μήνυμα που μας συγκίνησε: «Καρδιά μου όμορφη, στήριγμά μου»

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα, με τον τραγουδιστή να μοιράζεται το πιο συγκινητικό μήνυμα για την ημέρα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2013 και έτσι επισφράγισαν τον έρωτά τους. Μια ημέρα σαν τη σημερινή λοιπόν, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, κοινές φωτογραφίες με την σύζυγό του.

Όπως αποκάλυψε, ο τραγουδιστής στις 15 Δεκεμβρίου του 2013 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν τις δυο κόρες τους. Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του, ενώ δεν δίστασε να κάνει και δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του, Αντελίνα.

«15 Δεκεμβρίου 2013 – 9 χρόνια από τον θρησκευτικό μας γάμο. Όσα χρόνια και να περάσουν, ποτέ δεν είμαι σίγουρος ποια επέτειο γιορτάζουμε: Το 26/3/10 που παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο ή το 15/12/13 που παντρευτήκαμε με παπά και με κουμπάρο… και βαφτίσαμε και τις κόρες μας; Γιατί να κάνουμε περιττά έξοδα όταν μπορούμε σε μία μέρα να κάνουμε τρεις τελετές;;

Καρδιά μου όμορφη, τρυφερή κι αφράτη, κουκλάρα μου, γυναικάρα μου, κολόνα μου και στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε και να μας αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα – Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι που ομάδα διαδηλωτών έξω από την εκκλησία μας επιτέθηκε με ρύζι μόλις βγήκαμε! Καμία σύλληψη δεν έγινε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Χάρης Βαρθακούρης.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved