Showbiz

Εκτός εαυτού ο Χάρης Βαρθακούρης με δημοσίευμα που αφορούσε την Αντελίνα

Gossip-tv Team

Ξέσπασε ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τα social media, ύστερα από δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη. 

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκαν ως «τηλεοπτικό ζευγάρι» δέχτηκαν ποικίλα σχόλια για την σχέση τους.

Οι δυο τους μπορεί να είναι ερωτευμένοι αλλά όπως όλα τα ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Αυτό αρκετοί το εκμεταλλεύτηκαν για να σχολιάσουν αρνητικά, τόσο την Αντελίνα, όσο και την μεταξύ τους σχέση.

Έτσι λοιπόν, ανά διαστήματα βγαίνουν στη δημοσιότητα κάποια fake news που κάνουν έξαλλο τον τραγουδιστή. Αυτή τη φορά, ο ίδιος βγήκε εκτός εαυτού με αφορμή ένα δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα, την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως έγκυο λίγο πριν κλείσει τα 40.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει, μη μπορώντας μάλιστα να κρύψει την ενόχλησή του:«Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;».

Να σας θυμίσουμε πως μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΙ η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφιερωθεί στην οικογένειά της, κάνοντας ωστόσο συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved