Λεβεντογιάννης: Απαθανάτισε την Μάρθα Φεντόρουφ να πλέκει και προκάλεσε «ταραχή» στα social media
Showbiz

Λεβεντογιάννης: Απαθανάτισε την Μάρθα Φεντόρουφ να πλέκει και προκάλεσε «ταραχή» στα social media

Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν στις 16 Ιανουαρίου, στις 22:00, με νέα συγκλονιστικά επεισόδια, για να συνεχίσουν την ανατρεπτική τους ιστορία και να κόψουν την ανάσα μας…

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και το τηλεοπτικό κοινό αγωνιά για τις εξελίξεις. Οι πρωταγωνιστές της σειράς δημοσιεύουν αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και αυτό έκαναν και τώρα.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, καθώς απαθανάτισε την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ να πλέκει. Ναι καλά διαβάσατε…

Η ηθοποιός όπως θα δείτε είναι αρκετά προσηλωμένη σε αυτό που κάνει και ακριβώς από πάνω της είναι μία ταμπέλα που γράφει «Εργαστήριο προηγμένης τεχνολογίας».

Δείτε στην gallery την επική ανάρτηση του ηθοποιού:

Τι θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια;

Μία από τις πρώτες κιόλας ιστορίες που θα δούμε να εξελίσσονται είναι η αποκάλυψη του Δημήτρη στην Άννα πως ο πατέρας του, ο Σπύρος, ευθύνεται για την άδικη φυλάκιση του Κοσμά πριν από μερικά χρόνια.

Αυτή η εξομολόγηση του εισαγγελέα προμηνύει μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στη ζωή και τη σχέση τους. Η Άννα απομακρύνεται από εκείνον και, όπως θα δούμε, όταν ηρεμήσει, θα θελήσει να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εναντίον του πατέρα της. Η συνάντησή της με τον Σπύρο δεν θα αργήσει να γίνει και η κοπέλα τού μιλάει σκληρά.

Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει πως είναι αποφασισμένη να τον τιμωρήσει που προκάλεσε τόσο πόνο στην οικογένειά της και που εξέθεσε το όνομα του πατέρα της.

Τον απειλεί πως θα στείλει τον ίδιο στη φυλακή για να πληρώσει για όσα έκανε. Ο Δημήτρης προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να την κάνει να ηρεμήσει, αλλά είναι δύσκολο. Ξέρει πως, αν η Άννα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, η οικογένειά τους θα διαλυθεί για πάντα με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved