Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Η απώλεια που τον καθόρισε ως άνθρωπο και η ψυχοθεραπεία
Showbiz

Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Η απώλεια που τον καθόρισε ως άνθρωπο και η ψυχοθεραπεία

Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μας λέει «Καλησπέρα» κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στα γεγονότα που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη απώλεια που βίωσε σε μικρή ηλικία αλλά και για το αν έχει κάνει ψυχοθεραπεία.

Έχετε περάσει μια δύσκολη απώλεια... Σε μικρή ηλικία έφυγε ο αδελφός σας από τη ζωή. Αυτό το γεγονός σάς καθόρισε ως άνθρωπο, σας άλλαξε;

Με αιφνιδιάζετε διότι δεν με έχουν ξαναρωτήσει σχετικά. Θα σας απαντήσω, όμως, λέγοντας σας ότι αυτή η οδυνηρή εμπειρία με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Έχω μάθει να μη φέρομαι αλαζονικά στην ίδια τη ζωή και σε οποιονδήποτε έχω απέναντι μου. Κατάλαβα ότι γίνονται όλα τόσο ξαφνικά στη ζωή... Στην περίπτωση του αδελφού μου, μας ενημέρωσαν ότι είχε μεταστατικό καρκίνο. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να σκέφτομαι ότι θέλω να ζω το απόλυτο τώρα!

Είναι ένας πόνος που κουβαλάτε στη ζωή σας ή με τα χρόνια έχετε καταφέρει να τον ελέγξετε, να τον πάτε σε ένα άλλο επίπεδο;

Είναι ένας καθημερινός πόνος.

Έχετε κάνει ψυχοθεραπεία;

Το χειρίστηκα όλο μόνος μου, από κάθε άποψη. Φρόντισα τότε να είμαι και λίγο πατέρας και μητέρα για τους γονείς μου. Ήταν ένας πόνος αβάσταχτος, διότι τον αδελφό μου τον αγαπούσα πολύ και αισθανόμουν χρέος μου ότι έπρεπε να το σώσω, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved