Δημήτρης Παπαβασιλείου: H ηλικία, η καταγωγή, η ιστιοπλοΐα και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο
Showbiz

Δημήτρης Παπαβασιλείου: H ηλικία, η καταγωγή, η ιστιοπλοΐα και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, η οποία αναφέρεται την ιστορία μίας δόκιμης μοναχής που ερωτεύεται έναν γοητευτικό άνδρα.

Ο ηθοποιός από το πρώτο λεπτό κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, τόσο με το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και με την ομορφιά του.

Πάμε να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Ηλικία και καταγωγή

Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Οκτωβρίου και είναι 33 ετών. Μεγάλωσε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στον Κολωνό.

Κατάγεται από τη Θεσσαλία, λίγο έξω από την Καλαμπάκα

Ιστιοπλοΐα

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Δραματική σχολή και το Πανεπιστήμιο το 2014. Και έκτοτε μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.

Στον ελεύθερο του χρόνο βρίσκεται στη θάλασσα και ασχολείται με την ιστιοπλοΐα. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε lightning (ένα είδος αγωνιστικής ιστιοπλοΐας).

Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Ο κολλητός φίλος του Πέτρου. Φοιτητής αρχιτεκτονικής. Συγκροτημένος, ψύχραιμος, λογικός, πραγματιστής με συγκεκριμένους στόχους. Τα συναισθήματα του Πέτρου για την Ελισάβετ βάζει σε κίνδυνο τα επαγγελματικά τους σχέδια. Ο Φραγκίσκος θα επιχειρήσει άπειρες φορές να λογικέψει τον Πέτρο. Θα συνταχθεί με τον Θέμη σε κοινό μέτωπο απέναντι στην Ελισάβετ και στον Πέτρο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved