Μελίνα Κόντη: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, ο τηλεοπτικός έρωτας με τον Κακουριώτη και τα μαθήματα χορού
Showbiz

Μελίνα Κόντη: Ο ρόλος στη Γη της Ελιάς, ο τηλεοπτικός έρωτας με τον Κακουριώτη και τα μαθήματα χορού

Η Μελίνα Κόντη παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και να αφήσει την δημοσιογραφία, τομέα στον οποίο έχει και εξειδίκευση, μιας και φοίτησε στο αντίστοιχο τμήμα του πανεπιστημίου Αθηνών. 

Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε καθημερινά από την σειρά του Ανδρέα Γεωργίου "Η Γη της Ελιάς" μέσα από τον ρόλο της αστυνομικού Δήμητρας Γιατράκου, η οποία και στα τελευταία επεισόδια ζει έναν παράφορο έρωτα με τον τηλεοπτικό Κίμωνα Καπερνάρο, τον οποίο και υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος στην υποκριτική Βαγγέλης Κακουριώτης.

Η Μελίνα Κόντη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ τόνισε το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη, ενώ είχε επιλέξει να προχωρήσει επαγγελματικά στην δημοσιογραφία. Η ηθοποιός έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για τις χορευτικές, με την ίδια να παραδέχεται πώς από πολύ μικρή ηλικία έκανε μαθήματα χορού και στα 18 της χρόνια ξεκίνησε να παραδίδει και μαθήματα σε αρχάριους.

Τι σας οδήγησε να αλλάξετε ρότα και από τη δημοσιογραφία -καθώς φοιτήσατε στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών- να επιλέξετε την υποκριτική;

Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δημοσιογραφία, εξαρχής μπήκα στο πανεπιστήμιο για την πνευματική μου καλλιέργεια. Εργαζόμουν ήδη ως επαγγελματίας χορεύτρια από τα δεκαοκτώ. Αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική μετά τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχα».

Από τις συνεργασίες σας ως χορεύτρια, ποιες αναμνήσεις κρατάτε και ποιες είναι αξέχαστες;

Είχα την τύχη να χορεύω πολλά χρόνια δίπλα σε χορευτές που θεωρώ φίλους, κι αυτό από μόνο του ήταν ευτυχία. Έχω αμέτρητες αναμνήσεις από χαρές και γέλια on και off stage. Μια από τις στιγμές που θυμάμαι με πολύ ωραίο τρόπο είναι με τον Σάκη Ρουβά στο τραγούδι του “Απόλυτος έρωτας” στα MadWalk το 2017.

Ανάμεσα στα όνειρά σας, ποιο είναι αυτό που επιθυμείτε να γίνει πραγματικότητα;

Θα ήθελα πολύ να εργαστώ κάποια στιγμή ως ηθοποιός στην Αμερική.

Υπήρξατε ανήσυχο πνεύμα ως έφηβη;

Δεν θα το έλεγα. Ήμουν μάλλον ένα ήσυχο κορίτσι που διάβαζε για το σχολείο
και πήγαινε στη σχολή χορού έξι μέρες την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved