Μελίνα Λεφαντζή: Ο ρόλος της Ρένας στις «Άγριες Μέλισσες», που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!
Showbiz

Μελίνα Λεφαντζή: Ο ρόλος της Ρένας στις «Άγριες Μέλισσες», που την ακολουθεί μέχρι και σήμερα!

Η Μελίνα Λεφαντζή παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο που κατείχε στο παρελθόν στις "Αγριες Μέλισσες, ενώ δεν δίστασε να πει πώς μέχρι και σήμερα την ακολουθεί. 

Την ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες στον ρόλο της Ρένας Μόρτζου, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει".

Η Μελίνα Λεφαντή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και μίλησε για το πόσο πολύ έχει λατρέψει τον ρόλο της Ρένας Μόρτζου στις "Άγριες Μέλισσες", ενώ είπε πώς είναι ένας ρόλος που την ακολουθεί ακόμα και τώρα στην καριέρα της...

Η Ρένα Μόρτζου από τις Άγριες μέλισσες» σας ακολουθεί ακόμη;

Η Ρένα Μόρτζου είναι ένας ρόλος που αγάπησα πολύ και σύνεχίζει να με ακολουθεί ως
αναφορά, μαζί πλέον με το ρόλο της Φωτεινής. Κάποιες φορές έχει τύχει να με σταματήσουν στο δρόμο και να αναφέρονται στη Ρένα και στο ρόλο της Φωτεινής. Νιώθω πολύ τυχερή που ενσάρκωσα αυτή τη γυναίκα.

Πώς μπήκατε στην τροχιά της υποκριτικής;

Πολύ επιφυλακτικά. Από πολύ μικρή μου άρεσε το θέατρο, ο χορός και το τραγούδι, οπότέ, ως επακόλουθο, μεγαλώνοντας θέλησα να σπουδάσω και τις τρεις τέχνες. Με κέρδισε η υποκριτική, η οποία είναι η τέχνη που χρησιμοποιεί εξίσου και το τραγούδι και το χορό».

Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα;

Μία από τις αρετές που προσέχω έίναι το χιούμορ. Με ελκύουν πολύ οι άνθρωποι που
γελούν και θέλουν να κάνουν και τους άλλους να γελούν».

Συστήστε μας το αγχολυτικό σας.

Χορός και αγκαλιές.

Η σχέση σας με τα social media;

Είναι μία σχέση αγάπης-μίσους. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα εξοικειωμένο με τα social media, παρόλο που προσπαθώ πολύ να τα χρησιμοποιώ ως εργαλεία προώθησης και ενημέρωσης της δουλειάς μου. Και ενώ κατανοώ ότι η εποχή μας στηρίζεται πολύ σε αυτά, την ίδια στιγμή φαντάζομαι έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι δεν θα κρύβονταν πίσω από μία οθόνη και δεν θα χρησιμοποιούσαν τεχνολογικά μέσαγια ναγνωρίσουν και να αξιολογήσουν άλλους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved