Βίκυ Καγιά:Από ένα post της πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στον ημιτελικό του GNTM 5!
Showbiz

Βίκυ Καγιά:Από ένα post της πρόδωσε την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στον ημιτελικό του GNTM 5!

H Bίκυ Καγιά, λίγο πριν προβληθεί ο μεγάλος ημιτελικός του GNTM, προχώρησε σε ένα υπέροχο post, δείχνοντάς μας μερικά πλάνα από το επεισόδιο, αλλά και backstage υλικό, τόσο με τις φιναλίστ, όσο και με την υπόλοιπη κριτική επιτροπή. 

Η fashion expert πολύ συχνά προσθέτει περιεχόμενο στα social media και η αλήθεια είναι πώς μας εντυπωσιάζει τόσο με το υπέροχο χαμόγελό της, όσο και με τις στυλιστικές της επιλογές, που είναι full stylish.

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε φέτος στο ριάλιτι μόδας GNTM και η αλήθεια είναι πώς έχουμε βρει έναν λόγο για να μην σταματάμε στιγμή να παρακολουθούμε το ριάλιτι, που διαρκώς μας εκπλήσσει με τις εξελίξεις του. Σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο ημιτελικό του ριάλιτι μόδας και στο τέλος θα ξέρουμε όλοι ποιές τέσσερις κοπέλες θα συνεχίσουν μέχρι και τον τελικό.

Λίγες ώρες πριν από την προβολή του επεισοδίου, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από το ταξίδι που έκαναν όλοι μαζί με τις κοπέλες στην Ρώμη. Στα στιγμιότυπα είδαμε και την Σοφία Χατζηπαντελή, που επιστρέφει μόνο και μόνο για τον ημιτελικό, γεγονός που μας αποδεικνύει το πόσο μεγάλος χαμός πρόκειται να συμβεί σήμερα το βράδυ στο Twitter, με την επιστροφή του "είδωλου"...

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved