Τζένη Καζάκου: «Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου»
Showbiz

Τζένη Καζάκου: «Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου»

Το βασικό εργαλείο της Τζένης Καζάκου για να εξελίσσεται στους ρόλους είναι η ενσυναίσθηση, στοιχείο που είχε διδαχθεί από τον παππού της τον αείμνηστο Κώστα Κοζάκο, όταν τον είχε δάσκαλο στη σχολή.

Η φωνή της σπάει όταν αναφέρεται στη μεγάλη απώλειά του. «Δεν θα εμβαθύνω, απλά θα πω ότι με βοήθησε πολύ η δουλειά, γιατί δεν είχα χρόνο να σκεφτώ».

Όσο για το βάρος της οικογενειακής της κληρονομιάς «Το ένιωθα στην αρχή όταν ξεκίνησα, γιατί ο κόσμος δεν με είχε ακούσει. Έβλεπε απλά παγωμένες φωτογραφίες μου και δεν μπορούσε να έχει άποψη για εμένα.

Με το που δούλεψα και προβλήθηκε η δουλειά μου, νομίζω ότι έφυγε αυτό. Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο».

Με τους γονείς της διατηρεί υπέροχη σχέση. «Όταν έρθει μια πρόταση για κάστινγκ, τους ρωτάω αν γνωρίζουν τον σκηνοθέτη, αν ξέρουν πώς είναι ως επαγγελματίας τι αισθητική έχει. Αυστηρός κριτής είναι ο μπαμπάς μου, ξεκινά από τα κακά και λέει μετά τα καλά. Η μαμά μου πρώτα θα ενθουσιαστεί και μετά θα μου πει αυτά που δεν της αρέσουν. Έχω μεγάλη αδυναμία και στους δύο. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα μου».

Ως νέα γυναίκα, θορυβήθηκε με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου: «Δυστυχώς αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν παντού, ακόμα και στον δρόμο. Συγκεκριμένα, στο θέατρο έπεσα από τα σύννεφα με το πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι έχουν ενσυναίσθηση για να είναι καλοί ηθοποιοί συμπεριφέρονται έτσι. Ασχολούμαστε με την τέχνη, μιλάμε για τέτοια πράγματα μέσα από τα έργα και πας και κάνεις αυτό; Εκεί έπαθα σοκ. Η δουλειά του Καλλιτέχνη για εμένα είναι να μιλά για πράγματα που δυσκολευόμαστε να πούμε ως κοινωνία».

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved