Τζένη Καζάκου: Ο έρωτας στη ζωή της και η ευχή για την νέα χρονιά
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Ο έρωτας στη ζωή της και η ευχή για την νέα χρονιά

Μπορεί να έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία, όμως η Τζένη Καζάκου πατά γερά στα πόδια της.

Ως εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου και κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου, η νεαρή ηθοποιός δεν σταματά να δουλεύει και να αποδεικνύει το ταλέντο της. Φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Ο Παράδεισος - των κυριών».

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή και έκανε ευχή για τη νέα χρονιά.

Όσο για την προσωπική της ζωή;

«Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου, συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Προς το παρόν, δεν έχει έρθει κάτι που θα ταράξει τα νερά. Ο έρωτας είναι βασικό συστατικό για εμένα, μου δίνει ζωή. Περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου με τους φίλους την οικογένεια και τα τρία σκυλάκια μου, την Μπέλλα, ον Μάρλεϊ και την Αγάπη. Τα δύο τελευταία είναι κακοποιημένα σκυλάκια, τα έχουμε εδώ και έναν χρόνο στο σπίτι με τη μητέρα μου και είναι τα πιο τρυφερά πλάσματα στον κόσμο», λέει η Τζένη.

Κάνει την ευχή της για τη νέα χρονιά: «Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερη τρυφερότητα προς τους ανθρώπους. Να μη φοράμε παρωπίδες επειδή μπαίνουμε σε μια καθημερινότητα όπου ο καθένας έχει τα προβλήματά του και δεν κοιτάζει αριστερά-δεξιά. Νομίζω ότι έχουμε χάσει την ανθρωπιά μας. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν ξέρω αν θέλω να μου φέρει κάτι το 2023... Θα ήθελα να μη μου πάρει κάτι»

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved