Κόρα Καρβούνη: «Το κοινό δεν είναι κοντά μου, τότε έχω κάποιο πρόβλημα»
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: «Το κοινό δεν είναι κοντά μου, τότε έχω κάποιο πρόβλημα»

Η προσωπικότητά της είναι τόσο ισχυρή, που δεν μπορεί παρά να καθηλώσει τον συνομιλητή της. Με την Κόρα Καρβούνη θα μπορούσε κανείς να μιλά για ώρες...

Είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός που έχει αποδείξει το ταλέντο της αλλά σε αιφνιδιάζει με την άνεσή της να τιθασεύει ό,τι της συμβαίνει παραμένοντας αισιόδοξη, όσο και αν οι συνθήκες δεν ευνοούν.

Φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» και με αφορμή αυτό έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της αλλά και για τα πολύ ευαίσθητα κομμάτια της ψυχοσύνθεσης της

Η Νίτσα πόσο κόντρα είναι στον δικό σου χαρακτήρα;

Γιατί το λες αυτό;

Γιατί βγάζεις κάτι πιο απρόσιτο, πιο ιντελεκτουέλ.

Ναι, αλλά δεν είμαι έτσι! Δεν ξέρω γιατί δίνω αυτή την εντύπωση. Μου το έχουν ξαναπεί αυτό. Εγώ γενικά είμαι πολύ κοινωνική και μου αρέσει να μιλάω με τους ανθρώπους. Μου αρέσει να προχωρά η τέχνη και να βλέπει τη δουλειά μου όλο και περισσότερος κόσμος. Για τον κόσμο δουλεύω. Δεν δουλεύω για εμένα. Στο κοινό πηγαίνει η δουλειά μου και, αν το κοινό δεν είναι κοντά μου, τότε έχω κάποιο πρόβλημα. Αν η δουλειά μας δεν φτάνει μέχρι τον κόσμο, τότε είναι μια ναρκισσιστική δουλειά και αυτό εγώ δεν το θέλω.

Πώς βίωσες το μπαμ της αναγνωρισιμότητας με την επιτυχία της σειράς;

Δεν το έχω καταλάβει ιδιαίτερα. Για την ώρα αυξήθηκαν κάποιοι followers και μου γράφει πιο πολύς κόσμος... Κατά τ' άλλα, στον δρόμο, στο τρόλεϊ, στο μετρό όλα κανονικά.

Δεν οδηγείς;

Όχι, δεν οδηγώ, αυτό είναι το αστείο. Δεν μου αρέσει καθόλου.

Γι' αυτό επέλεξες να μείνεις στο κέντρο;

Ναι, μου αρέσει και να περπατάω. Κυκλοφορώ κανονικότατα όπως κυκλοφορούσα και δεν βλέπω καμία μεγάλη διαφορά. Βασικά, νομίζω ότι δεν με καταλαβαίνουν. Είναι μεγάλη η αντίθεση της εμφάνισης ως τραγουδίστριας του 1982 στην πίστα με τα λαμέ και το βάψιμο και όταν κυκλοφορώ κανονική, συν ότι έχουμε και τις μάσκες, δεν με καταλαβαίνουν. Νομίζω ότι δεν με αντιλαμβάνονται. Και να με αντιλαμβάνονται δεν με πειράζει. Μέσα στο σπίτι τους μπαίνω κάθε βράδυ. Είναι φυσικό.

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved