Χρυσανθόπουλος: «Την νέα χρονιά σαν χαρά ότι είμαστε ακόμη όλοι εδώ πέρα»
Showbiz

Χρυσανθόπουλος: «Την νέα χρονιά σαν χαρά ότι είμαστε ακόμη όλοι εδώ πέρα»

Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση... συνεχίζεται για τρίτο χρόνο, αφού ο Τζώρτζης παραμένει κάτοικος Πλατάνου και εξαιρετικά μπερδεμένος ερωτικά λόγω της αγάπης που έχει στη Χρύσα.

Ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του αλλά και για την τηλεόραση.

Τι γεύση έχουν για εσάς οι γιορτές;

Για μένα τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή. Από παιδί απολάμβανα και τα απλά πράγματα, όπως ο στολισμός, τα φώτα, η χαρά των διακοπών, αλλά και τα πολύ πιο ουσιαστικά. Εννοώ ότι ακόμα και συμβολικά, η γέννηση του Χριστού είναι ένα νέο ξεκίνημα κάθε φορά και για την ψυχή.

Πώς νιώθετε που τα περνάτε και φέτος δουλεύοντας;

Λέγαμε με ένα φίλο ότι, δόξα τω Θεώ, δουλεύουμε από τη στιγμή που βγήκαμε: από τη σχολή, πριν από δέκα χρόνια. Μάλιστα θα παίξουμε ανήμερα τα Χριστούγεννα και τη Δευτέρα έξτρα διπλή παράσταση γιατί χάνουμε το Σάββατο, αλλά δεν πειράζει, γιατί η ενέργεια που παίρνει ο κόσμος είναι γιορτινή από μόνη της.

Πώς υποδεχτείτε τη νέα χρονιά;

Την υποδέχομαι πάντα οικογενειακά. Σαν γούρι, σαν χαρά ότι είμαστε ακόμη όλοι εδώ πέρα. Μετά την αλλαγή του χρόνου, ζω την κίνηση στους δρόμους μέχρι να πάω σε σπίτια φίλων, αλλά αξίζει τον κόπο.

Έχετε προσδοκίες από το 2023;

Η βασική μου είναι να βρω ένα δίμηνο να ξεκουραστώ, με την έννοια ότι το χρειάζομαι και καλλιτεχνικά για να γεμίσω ξανά τις μπαταρίες μου.

Τι άλλο κάνετε αυτό το διάστημα;

Ξεκίνησα φέτος διδασκαλία στο Ωδείο Αθηνών, τη σχολή από την οποία αποφοίτησα. Το λέω και ακόμη δεν το πιστεύω ότι το έκανα, ίσως λόγω του νεαρού της ηλικίας, ίσως γιατί δεν πίστευα ότι θα γινόμουν ποτέ δάσκαλος. Το ήθελα όμως από πολύ μικρός, μου άρεσε αυτό το δόσιμο. Γιατί είδα τον τότε καθηγητή μου για τρία χρόνια, Αργύρη Ξάφη, τον τρόπο του και το τι μου πρόσφερε και ήθελα να το προφέρω κι εγώ κάποτε. Κι ελπίζω να τα καταφέρω! Γιατί ο Αργύρης τότε, εκτός από καλύτερους ηθοποιούς, μας έκανε και καλύτερους ανθρώπους - και πάνω στη σκηνή και κάτω από αυτήν, θα ήθελα να συνεχίσουν να μου πηγαίνουν τα πράγματα όπως μου πηγαίνουν μέχρι τώρα. Να συνεχίσω να δουλεύω και να είμαι καλά με τους φίλους και τους ανθρώπους μου. Αυτά μου αρκούν.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved