Κώστας Σόμμερ: Είναι χαζομπαμπάς και δεν ξεκολλά στιγμή από την νεογέννητη κόρη του!
Showbiz

Κώστας Σόμμερ: Είναι χαζομπαμπάς και δεν ξεκολλά στιγμή από την νεογέννητη κόρη του!

Ο  Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

Από τα πρώτα λεπτά που αντίκρυσαν την κόρη τους, οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν μπορούν στιγμή να το κρύψουν, μιας και πλέον η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει.

«Καλωσόρισες σε αυτό τον κόσμο. Καλωσόρισες στην οικογένειά μας, θησαυρέ μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα περιγράψουν το συναίσθημα του να σε κρατάω για πρώτη φορά στα χέρια μου», έγραψε ο περήφανος πατέρας Κώστας Σόμμερ και έτσι ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου το απόγευμα, ο Κώστας Σόμμερ δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες, που στη μια ποζάρει με την σύζυγό του και την κορούλα τους, ενώ στη δεύτερη μας δείχνει την Βαλεντίνη Παπαδάκη να θηλάζει το νεογέννητο. Ο ίδιος δεν φεύγει στιγμή από δίπλα τους και είναι απόλυτα λογικό, μιας και περίμενε πώς και πώς τον ερχομό του δεύτερου μωρού του. Ο γιος τους, ο μικρός Ιάσονας έγινε επιτέλους μεγάλος αδερφός και δεν μπορούν να το πιστέψουν!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved