Λασκαράκη: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι το... κάτι άλλο- Το υπέροχο στιλ και η κυριαρχία του γκρί
Showbiz

Λασκαράκη: Το σαλόνι του σπιτιού της είναι το... κάτι άλλο- Το υπέροχο στιλ και η κυριαρχία του γκρί

Η Βάσω Λασκαράκη έχει υπέροχο γούστο και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ακόμα και από το σπίτι που μένει με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο και στεγάζουν τον έρωτά τους. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βάσω Λασκαράκη πέρα από την μεγάλη αγάπη της για την υποκριτική, η μεγάλη της αδυναμία είναι η κόρη της και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένη. Η ίδια μένει με την οικογένειά της σε ένα υπέροχο σπίτι, το οποίο και περισσότερο θυμίζει κάτι αριστοκρατικό και συνάμα cozy, μιας και μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός, το είδαμε και εντυπωσιαστήκαμε στο έπακρο!

Περίπου έναν μήνα πριν από την έλευση των Χριστουγέννων, ο Λευτέρης Σουλτάτος, η Βάσω Λασκαράκη και η μικρή Εύα στόλισαν το σπίτι τους υπέροχα, με ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο να δεσπόζει στο σαλόνι τους και να κλέβει την παράσταση. Παράλληλα, στους τοίχους κυριαρχεί το γκρι χρώμα, ενώ βλέπουμε πώς όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του σπιτιού της μαρτυρούν κάτι το μοναδικό!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το εσωτερικό του σπιτιού της:

https://www.instagram.com/p/CmcJ0mpuaj_

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved