Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε με μια μοναδική φωτογραφία
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αρραβωνιάστηκε και το ανακοίνωσε με μια μοναδική φωτογραφία

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου πόζαρε με τον σύντροφό της και ανακοίνωσε την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Μπορεί στη Γη της Ελιάς να βλέπουμε την Ιουλία να μοιράζεται ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Στάθη και τον Κουράκο, όμως στην προσωπική της ζωή είναι αφοσιωμένη σε έναν και μόνο άντρα, τον σύντροφό της.

Ο λόγος για την Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία έχει καταφέρει να κρατήσει την ερωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποφεύγει να δίνει λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και ακόμα πιο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες του συντρόφου της.

Η ηθοποιός, η οποία έχει περπατήσει στο ίδιο catwalk με τη Ζιζέλ και υπήρξε μούσε του Αντριάνο Τσελεντάνο με τον οποίο έχει συνεργαστεί την εποχή που ζούσε στην Ιταλία και σπούδαζε νομικές και πολιτικές επιστήμες, είναι ερωτευμένη με τον Νίκο, ψυχολόγο στις σπουδές και εργαζόμενο στην πολεμική αεροπορία.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι αρραβωνιάστηκε. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο τους και δείχνουν τις βέρες τους.

«Is All About Love PER SEMPRE Σε αγαπώ

Christmas, The most wonderful time of the year!

Οι άνθρωποι παντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. απο μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου.

Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Απ την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα παντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά.

Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής.

Buon Natale con amore e felicità nel cuore

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε παντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved