Μαριλίτα Λαμπροπούλου:«Οι αντιδράσεις του κόσμου άλλαξαν μετά τον Σασμό, όχι η ιδιωτική ζωή μου»
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου:«Οι αντιδράσεις του κόσμου άλλαξαν μετά τον Σασμό, όχι η ιδιωτική ζωή μου»

Εδώ και ενάμιση χρόνο ο «Σασμός» κερδίζει θετικές κριτικές και σημειώνει ρεκόρ τηλεθέασης.

Η ερώτηση στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου για το πού αποδίδει την τεράστια επιτυχία της σειράς: «Δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά ανάλυση μιας επιτυχίας, γιατί είναι απόρροια πολλών πραγμάτων. Ό,τι και να πούμε είναι μόνο εικασίες. Η βάση είναι η πρώτη ύλη: το σενάριο δηλαδή ή το βιβλίο. Από εκεί και πέρα έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές στην τηλεοπτική μεταφορά του έργου. Επίσης παίζει ρόλο η ομάδα των ηθοποιών, των σκηνοθετών, η επιλογή των χώρων και τόσα άλλα».

Ο Δημήτρης Λάλος συμφωνεί και επαυξάνει: «Είναι πολλοί οι παράγοντες της επιτυχίας του “Σασμού”. Η επιτυχία είναι κάτι άυλο και επομένως δύσκολα αναλύεται. Αν γνωρίζαμε τι κάνει επιτυχία κάθε φορά, θα κάναμε μόνο επιτυχίες. Παίζουν ρόλο οι άνθρωποι και οι σχέσεις που αναπτύσσουν μεταξύ τους. Με τους συμπρωταγωνιστές μου έχουμε γίνει πραγματικά οικογένεια. Προχθές συναντηθήκαμε με τον Ορφέα (Αυγουστίδη) στο Christmas Factory και γνωρίστηκαν τα παιδιά μας».

Τι σημαίνει για τους ίδιους η συμμετοχή σε ένα τόσο επιτυχημένο σίριαλ. «Αυτή η σειρά έφερε μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Ο “Σασμός” είναι για εμένα κομβικό σημείο, σημείο-σταθμός», παίρνει πάλι τον λόγο ο Δημήτρης. «Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι ο κόσμος μού μιλάει θετικά για τον τρόπο που ερμηνεύω τον χαρακτήρα. Και δεν πρόκειται μόνο για μια κατηγορία κοινού, λόγου χάρη γυναίκες, αλλά για όλους εκείνους που παρακολουθούν με πάθος τη σειρά. Αντιλαμβάνονται την τέχνη μου κι αυτό είναι πολύ συγκινητικό για εμένα. Σε κάποια παράσταση, για παράδειγμα, ήρθαν κάποιοι μαθητές και μου έφεραν ζωγραφιές τους στις οποίες είχαν αποτυπώσει τον τηλεοπτικό χαρακτήρα μου. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο από παιδιά αντιλαμβάνομαι και τον αυθορμητισμό του πράγματος. Υπάρχει αλήθεια από πίσω».

Η Μαριλίτα συμπληρώνει: «Η ιδιωτική μου ζωή δεν άλλαξε μετά τον Σασμό. Άλλαξαν απλά οι αντιδράσεις του κόσμου. Ο κόσμος έχει διάθεση να μου πιάσει κουβέντα και να μου μιλήσει για τη σειρά. Από την άλλη, εξακολουθώ να είμαι μάνα και σύζυγος και να κάνω τα θεατρικά μου σχέδια. Δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει που κάποιοι με πλησιάζουν για να μου πουν ότι τελειώνουν τις δουλείες τους βιαστικά για να μη χάσουν το επεισόδιο. Υπάρχουν φανατικοί θεατές, Ο ρόλος της Βασιλικής έχει αγαπηθεί πέραν του δέοντος από τον κόσμο».

Από τη μία τα πολύωρα καθημερινά γυρίσματα και από την άλλη οι παραστάσεις στο θέατρο. Δεν λείπει ο «Μαθιός» του «Σασμού» από την οικογένειά του; «Ευτυχώς όχι», απαντάει ο Δημήτρης. «Αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου και δεν τρέχω από τη μια δουλειά στην άλλη. Δεν θέλω να τρέχω για να κερδίσω χρήματα για την οικογένειά μου ενώ στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται η κόρη μου είναι εμένα τον ίδιο. Απέχω πολύ από τη νοοτροπία τού είμαι πατέρας, αλλά δεν γνωρίζω πότε έχει γενέθλια η κόρη μου και τι τάξη πηγαίνει». Τον ρωτώ αν η πεντάχρονη μικρή του ξέρει τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της. «Στον βαθμό που αντιλαμβάνεται η ίδια, ναι, ξέρει ότι ο μπαμπάς εργάζεται στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά μέχρι εκεί».

Η επόμενη ερώτηση απευθύνεται στη Μαριλίτα. Τι προτιμάει άραγε; Τηλεόραση ή θέατρο; «Η τηλεόραση είναι σίγουρα πιο μαζικό μέσο. Το θέατρο, από την άλλη, είναι μια πιο φιλότεχνη κατάσταση όπου μπορεί να δεις κάτι

που θα ερεθίσει τη φαντασία σου με διαφορετικό τρόπο και θα ταξιδέψεις. Για τον ηθοποιό είναι ουσιαστικά μια τελείως διαφορετική προσέγγιση της υποκριτικής».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved