Οι ξεχωριστές γιορτινές μέρες της Μαρίας Τζομπανάκη με τον γιο της και τη νύφη της!
Showbiz

Οι ξεχωριστές γιορτινές μέρες της Μαρίας Τζομπανάκη με τον γιο της και τη νύφη της!

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στο γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο μάλιστα πρωταγωνιστούν μαζί και στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", υποδυόμενοι την μητέρα και το γιο, όπως είναι άλλωστε και στην πραγματικότητα. 

Η ηθοποιός προσπαθεί πάντοτε να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της, μιας και όπως έχει πει πολλές φορές είναι ο, τι πιο σημαντικό έχει.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει μοναδικά, μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση. Καθημερινά σχεδόν εδώ και ενάμιση χρόνο, την παρακολουθούμε μέσα από την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του ALPHA "Σασμός" και πραγματικά ο ρόλος της "Καπετάνισσας" της έχει ταιριάξει γάντι.

Η ηθοποιός πέρα από την αγάπη της για την υποκριτική που είναι τεράστια, έχει και πάρα πολύ μεγάλη αδυναμία στο γιο της και στην οικογένειά του, την γυναίκα του, Γεωργία Κρασσά και το γιο τους, τον μικρό Αχιλλέα.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά για το γιο της: «Είχα χαρεί που ο γιος μου θα γνωρίσει το συναίσθημα της πατρικής αγάπης, αλλά δεν είχα σκεφτεί εμένα μέσα σ' αυτό. Όταν είδα το μωρό όμως, έτρεμα ολόκληρη. Ένιωσα ότι είμαι πολύ λίγη για να μπορώ να καταλάβω αυτό το θαύμα της ζωής. Αναρωτιόμαστε αν υπάρχει θεός και θεωρούμε δεδομένα αυτά τα θαύματα. Κι όμως, το παιδί σου γεννάει την εξέλιξη –και βλέπεις τις πατούσες σου εκεί... Αυτό το μεγάλο θαύμα με έχει κυριεύσει –ένα μεγάλο τσουνάμι αγάπης και ευτυχίας, συνέχεια, χωρίς διακοπή. Κι έτσι θα φύγω από αυτή την ζωή και δεν θέλω να φύγω νωρίς».

Φέτος τις γιορτές δεν γινόταν να μην τις περάσουν όλοι μαζί. Η Μαρία Τζομπανάκη μάλιστα ανήρτησε μια υπέροχη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ευχήθηκε σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους καλές γιορτές, ενώ πόζαρε αγκαλιασμένη με τον Ορφέα Αυγουστίδη και την σύζυγό του, Γεωργία Κρασσα!

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved