Λάουρα Νάργιες: Έτσι είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της
Showbiz

Λάουρα Νάργιες: Έτσι είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Τρισευτυχισμένοι είναι εδώ και τρεις περίπου μήνες η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από μερικούς μήνες έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και γεννήθηκε ο πανέμορφος γιος τους.

Ο μικρός γεννήθηκε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που τον κράτησαν στην αγκαλιά τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό του.

Η Λάουρα Νάργιες από την αρχή της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή και την φροντίδα του γιου της. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, η Λάουρα Νάργιες θέλει να δώσει προτεραιότητα και στον εαυτό της και γι’ αυτό τον λόγο ξεκίνησε διατροφή αλλά και γυμναστική.

Η ίδια επισκέφτηκε το γυμναστήριο της και το αποκάλυψε μια φωτογραφία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της, τρεις μήνες μετά τη γέννα.

«Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη αλλά είμαστε αισιόδοξοι! Στόχος: juicy summer body» έγραψε η Λάουρα Νάργιες στα social media.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που πόσταρε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved