Συνατσάκη:Η κόρη της έγινε ενός μηνός και έχει ξετρελαθεί-Το απίθανο χαϊδευτικό όνομα που της έδωσαν
Showbiz

Συνατσάκη:Η κόρη της έγινε ενός μηνός και έχει ξετρελαθεί-Το απίθανο χαϊδευτικό όνομα που της έδωσαν

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς πριν ένα μήνα και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους.

Η παρουσιάστρια με τον Ίαν Στρατή έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς με τίποτα δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την συγκίνησή τους για το νεογέννητο μωράκι τους.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022, η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και από τότε είναι αχώριστες και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία η μια στην άλλη και αυτό φαίνεται και από κάθε νέο post που κάνει η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι λοιπόν, η μικρή τους πριγκίπισσα έγινε ενός μηνός και η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, η ίδια έδωσε ένα μικρό spoiler, λέγοντας πως δεν χρειάστηκε να έχει έτοιμο το παιδικό δωμάτιο.

«Σήμερα έγινε ενός μήνα ολόκληρου η μικρουλένια πιτσίνα μας. Μέσα στη μέρα λέω να σας ανεβάσω εδώ τι χρειάστηκα πρακτικά και ρεαλιστικά τι χρειάστηκα για αυτόν τον πρώτο μήνα. Μπορεί να βοηθήσει ή να δώσει μια ιδέα σε όσες περιμένετε τα πιτσίνια σας. Σπόιλερ αλέρτ δεν χρειάστηκε να είναι έτοιμο το παιδικό δωμάτιο ούτε λίγο!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved