Παπαδημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της-Το μαγικό τοπίο και οι extreme δραστηριότητες
Showbiz

Παπαδημητρίου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της-Το μαγικό τοπίο και οι extreme δραστηριότητες

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου περνά υπέροχα, μιας και αποφάσισε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά, να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι με την παρέα της σε έναν ιδιαίτρο προορισμό. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από δουλειές που είχε κάνει στο παρελθόν και φυσικά δεν σταματά να την παρακολουθεί μέσα από τα social media της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποφάσισε, λίγες μέρες μετά την έλευση του νέου έτους, να ταξιδέψει μαζί με τους αγαπημένους της φίλους σε ένα ιδιαίτερο μέρος, όπου πρωταγωνιστεί η φύση και η μαγεία του τοπίου. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ταξίδεψε μέχρι την κορυφή του Σμόλικα, του δεύτερου υψηλότερου βουνού της Ελλάδας, μετά τον Όλυμπο, με υψόμετρο 2.637 μέτρα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε camping με την παρέα της στο σημείο και φυσικά απόλαυσαν τις υπέροχες δραστηριότητες που υπήρχαν εκεί διαθέσιμες. Φυσικά, η παρουσιάστρια ανήρτησε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εξόρμηση και εντυπωσιαστήκαμε. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (7-1) η ίδια δημοσίευσε και ένα φανταστικό βίντεο, που κάνει κούνια μαζί με μια φίλη της και ενώ αρχικά δείχνει ότι φοβάται λιγάκι, παράλληλα δείχνει το πόσο πολύ το απολαμβάνει!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved