Μαίρη Συνατσάκη: Οι νέες φωτό από το δωμάτιο της κόρης της- Το λατρέψαμε!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Οι νέες φωτό από το δωμάτιο της κόρης της- Το λατρέψαμε!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς πριν ένα μήνα και δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους και την ευτυχία τους, μιας και η μπέμπα τους είναι πλέον η απόλυτη προρτεραιότητά τους. 

Η παρουσιάστρια με τον Ίαν Στρατή έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς με τίποτα δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την συγκίνησή τους για το νεογέννητο μωράκι τους.

Πριν από ένα μήνα, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έζησαν μια από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους στο μαιευτήριο, όταν ήρθε στη ζωή η κορούλα τους. Από εκείνη την στιγμή, δεν μπορούν με τίποτα να συγκρατήσουν την χαρά και την ευτυχία τους, μιας και πλέον η οικογένειά τους έχει ολοκληρωθεί και η μικρούλα είναι η μεγαλύτερή τους αδυναμία και προσπαθούν κάθε μέρα να γίνονται όλο και καλύτεροι γονείς για εκείνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη, από την αρχή της εγκυμοσύνης της, είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την χαρά της αλλά και τις ανησυχίες της και τώρα, που πλέον έχει γεννήσει, πολύ συχνά, μέσα από τα social media της, τους ενημερώνει για την καθημερινότητά της με την νεογέννητη κόρη της, με την οποία και είναι αχώριστες.

Αυτήν την φορά μας έδειξε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο και ξετρελαθήκαμε με τα υπέροχα πραγματάκια που έχει πάρει.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved