Γιώργος Χριστοδούλου: Το υπέροχο σπίτι του Σταύρου από τον Σασμό και τα boho στοιχεία!
Showbiz

Γιώργος Χριστοδούλου: Το υπέροχο σπίτι του Σταύρου από τον Σασμό και τα boho στοιχεία!

O Γιώργος Χριστοδούλου έχει αποκτήσει μια υπέροχη οικογένειά με την σύζυγό του, Μαρία και το γιο τους, ο οποίος τους έχει κλέχει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή τους. 

Τον έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά "Σασμός", που πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Σταύρου, του συζύγου της Αργυρώς.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είναι ένας πολύ αγαπημένος ηθοποιός και μέσα από τον "Σασμό" αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και έχει λάβει τις πιο καλές κριτικές. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαρία Προϊστάκη και έχουν αποκτήσει ένα γιο. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο πολυβραβευμένο έργο του Ολλανδού συγγραφέα Γιαν Ντε Χάρτογκ, «Νυφικό Κρεβάτι».

«Με τη Μαρία νιώθω πως είμαστε και λειτουργούμε σαν ομάδα. Η Μαρία με έχει ξεμπλοκάρει σε ρόλους μου, μου έχει κάνει πρόβα και το ίδιο έχω κάνει κι εγώ σε εκείνη. Είμαστε μαζί κι όχι ο καθένας μόνος του…», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για τη γυναίκα της ζωής του ο Γιώργος Χριστοδούλου. Και για τον ρόλο του πατέρα έχει αναφέρει:

«Το παιδί ήταν μια μεγάλη συνειδητοποίηση για το πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Βίωσα μια μεγάλη αλλαγή: Από εκεί που ήμουν αυτός ο οποίος έλεγε "ζω για το θέατρο", πήγα στο ότι "η οικογένεια μου με κάνει ευτυχισμένο". Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα με όλη μου την ψυχή την οικογένεια μου. Εκεί βρήκα έναν πυρήνα αδιαπραγμάτευτο»

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είδαμε κάποια στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι που μένει με την οικογένειά του. Το σαλόνι τους είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και εκεί είναι και ο χώρος που πολύ συχνά παίζουν με το γιο τους και όλοι μαζί περνούν υπέροχα. Τα ράφια τους είναι γεμάτα με βιβλία ενώ οι boho πινελιές με τα καλύμματα στους καναπέδες το κάνουν ακόμα πιο ζεστό!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved