Περικλής Κονδυλάτος: Η ηλικία, η καταγωγή και η συμμετοχή στο Survivor All Star
Showbiz

Περικλής Κονδυλάτος: Η ηλικία, η καταγωγή και η συμμετοχή στο Survivor All Star

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι σχεδιαστής κοσμημάτων και έχει συνεργασίες με αστέρες παγκοσμίου βεληνεκούς όπως η Lady Gaga.

Το 2021 τον γνωρίσαμε καλύτερα, καθώς συμμετείχε στο Survivor, όπου προκάλεσε αίσθηση με τον χαρακτήρα του, ενώ φέτος ταξίδεψε ξανά στον Άγιο Δομίνικο για χάρη του Survivor All Star.

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για εκείνον…

Η ηλικία και η καταγωγή

Ο Περικλής Κονδυλάτος γεννήθηκε στις 8 Μαΐου και είναι 43 ετών. Κατάγεται από τη Λευκάδα και μεγάλωσε μεταξύ Αθήνας και Λευκάδας. Ο παππούς του λέγονταν “Παστουρματζόγλου” επειδή παρασκεύαζε αλλαντικά και παστουρμάδες στη Σμύρνη.

Ο ίδιος έχει τρεις αδερφές, δυο από τον πρώτο γάμο του πατέρα του και μια από τον γάμο του με τη μητέρα του. Μάλιστα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων έχει χαράξει μεγάλη πορεία στο χώρο της μόδας και οι δημιουργίες του έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

«Ο σχεδιασμός κοσμημάτων ήταν για μένα κάτι που ήρθε μάλλον αργότερα στην ζωή μου, η αρχική μου ενασχόληση ήταν η ζωγραφική και η γλυπτική, τα κοσμήματα τα έκανα σαν ένα είδος past time entertainment, όταν είχα τελειώσει την κανονική μου δουλειά. Και όπως καταλαβαίνεις όταν σταματάς να κάνεις αυτό που σου λέει το μυαλό σου πως πρέπει να κάνεις, τότε ξεκινάς να κάνεις αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις. Πιστεύω πως η ζωή του κάθε ανθρώπου αρχίζει εκεί που τελειώνουν οι θεωρίες και οι προκαταλήψεις του», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Το Survivor All Star

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμμετείχε στο Survivor 2021 και κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών λόγω της προσωπικότητας τους. Στο παιχνίδι μπορεί να μην αναδείχθηκε νικητής αλλά κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι αρκετό καιρό.

Τη φετινή σεζόν τον απολαμβάνουμε μέσα από το Survivor All Star, με τον ίδιο μάλιστα να δηλώνει:«Επιστρέφω στους στίβους μάχης του Survivor All Star και είμαι διατεθειμένος να ξεκινήσω πόλεμο, που θα τον κερδίσω κατά κράτος!».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved