Showbiz

Ρουβάς: Το υπέροχο βίντεο και το τρολάρισμα στην Κάτια Ζυγούλη: «Το γέλιο της είναι ό,τι καλύτερο»

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν τον απόλυτο έρωτα εδώ και πολλά χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδάκια τους, που όσο μεγαλώνουν, τα καμαρώνουν όλο και περισσότερο. 

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και πολύ συχνά ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους και πράγματα που κάνουν μαζί.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη εδώ και αρκετά χρόνια είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την 14χρονη Αναστασία, τον 11χρονο Αλέξανδρο, 10χρονη την Αριάδνη και τον 6χρονο Απόλλωνα. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει μακριά από την Αθήνα και πολύ κοντά στη φύση, μιας και τους αρέσει πάρα πολύ η αποκέντρωση και θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον, στο οποίο να κυριαρχεί η φύση.

Ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok με την Κάτια Ζυγούλη να βρίσκεται ακριβώς από πίσω του και να την έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Το εν λόγω βίντεο έγινε viral σε μόλις λίγα λεπτά, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να μην σταματούν να σχολιάζουν κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή!

Δείτε το σχετικό βίντεο στην κορυφή της σελίδας

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες τους στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved