Μαίρη Συνατσάκη: Ξεκίνησε τις βόλτες με τη νεογέννητη κόρη της- Έχουν την καλύτερη παρέα!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Ξεκίνησε τις βόλτες με τη νεογέννητη κόρη της- Έχουν την καλύτερη παρέα!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, πριν από λίγες εβδομάδες, έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους την πανέμορφη κορούλα τους, που αδιαμφισβήτητα τους έχει κλέψει την καρδιά.

Το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο και δεν ξεκολλά στιγμή από τη νεογέννητη κορούλα τους, που της έχουν τεράστια αδυναμία, μιας και ανυπομονούσαν όλους αυτούς τους μήνες να την κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 5 Δεκεμβρίου 2022 και από εκείνη την στιγμή δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν στο θαύμα τους, που είναι η γέννηση της κόρης τους. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και δεν κρύβουν στιγμή τον ενθουσιασμό τους. Η νέα μανούλα μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους, δεν σταμάτησε στιγμή να τους ενημερώνει για τα νέα της και το πώς κυλάνε οι μήνες.

Ήδη πλέον έχει ξεκινήσει τις βόλτες με την κόρη της και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το απόγευμα είδαμε ένα υπέροχο βίντεο με το καρότσι της μικρής. Η Μαίρη Συνατσάκη πήγε μια υπέροχη βόλτα με την κουμπάρα και νονά της κόρης της, Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά και τον καλό της φίλο, Φίλιππο Ιωάννου (Fipster).

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved