Συνατσάκη: Έτσι είναι το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - Πόζαρε με mini φόρεμα
Showbiz

Συνατσάκη: Έτσι είναι το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της - Πόζαρε με mini φόρεμα

Τρισευτυχισμένοι είναι εδώ και ένα μήνα η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς έχει έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από ένα μήνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς, μιας και γεννήθηκε η πανέμορφη κόρη τους.

Η παρουσιάστρια από την αρχή της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια απολαμβάνει την κάθε στιγμή με την κόρη της και βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, μην μπορώντας να την αποχωριστεί. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη έχει πάρει μία μικρή απόσταση από τα socila media.

Ωστόσο χθες, η Μαίρη αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια από τα looks που αγαπά να φορά με αυτόν τον καιρό, δημοσιεύοντας φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, η νέα μαμά πόζαρε με πολλά και διαφορετικά looks ενώ αποθεώθηκε όταν φόρεσε ένα εφαρμοστό, mini φόρεμα. Όπως θα δείτε οι αναλογίες του κορμιού της, έναν μόλις μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού της εντυπωσιάζουν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved