Δανάη Παππά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στη Ρώμη- Οι απίθανες πόζες της!
Showbiz

Δανάη Παππά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στη Ρώμη- Οι απίθανες πόζες της!

H Δανάη Παππά βρέθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα βρέθηκε στην Ρώμη και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ήταν, για μια ακόμα φορά, το κάτι άλλο και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κυρίως στην τηλεόραση.

Την Δανάη Παππά την έχουμε λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της Θεοδώρας στην τηλεοπτική σειρά "Σασμός", την δραματική σειρά που παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Η νεαρή ηθοποιός είναι πάρα πολύ ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και ειδικά μέσα από το Instagram, που δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες όσο και από την καθημερινότητά της κακι όλα όσα κάνει με τους φίλους της και τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός βρέθηκε στην πανέμορφη και άκρως ρομαντική Ρώμη και πέρασε υπέροχες στιγμές ενώ φυσικά ανέβασε σχετικό φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητές της εκεί και τις βόλτες της. Η ίδια επέλεξε ένα απίθανο outfit, το οποίο και ήταν άνετο και ταυτόχρονα στιλάτο.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved