Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: Της έκαναν unfollow Μπο και Ελευθερίου αλλά εκείνη όχι!
Showbiz

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: Της έκαναν unfollow Μπο και Ελευθερίου αλλά εκείνη όχι!

Survivor All Star: Η Καρολίνα Καλύβα έχει μπει στο... μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο στον Άγιο Δομίνικο. 

Οι τρυφερές στιγμές τους σε απομονωμένη καλύβα μέσα στη ζούγκλα άφησαν άφωνους τους τηλεθεατές και προδομένους τον Μπο αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, συντρόφους που είχαν αφήσει πίσω στην Ελλάδα.

Η Καρολίνα πλήρωσε... ακριβά αυτά τα πλάνα αφού το κοινό την έδιωξε από το παιχνίδι και παρ' όλο που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε υπάρξει επικοινωνία της με τον Μπο.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δήλωσε δημόσια ότι δεν σκοπεύει να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, κάτι που έκανε και πράξη ξεκινώντας από το unfollow που της έκανε στο instagram.

Το ίδιο όμως έκανε και η Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία είχαν έρθει κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο οποίο συμμετείχαν. Η τραγουδίστρια η οποία είναι σύντροφος του Μάριου Πρίαμου φαίνεται πως έχει θυμώσει ιδιαίτερα με την εξέλιξη των πραγμάτων και έκανε και εκείνη unfollow στην Καρολίνα.

Η Καρολίνα όμως αντίστοιχα δεν μπήκε στην ίδια διαδικασία αφού συνεχίζει να ακολουθεί τόσο τον Μπο όσο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Πάντως, η νεαρή παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη και έφτασε στην Ελλάδα χθες (27/1) έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την επιστροφή της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο, με την ίδια να ποζάρει με ένα φούτερ και το κάτω μέρος από το μπικίνι της, ενώ έγραψε: "Οι αναμνήσεις θα σβήσουν και οι στιγμές θα μείνουν."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved