Δημήτρης Παππάς: Απαθανατίζει την Άννα Μπεζάν να κοιμάται αγκαλιά με την κόρη τους!
Showbiz

Δημήτρης Παππάς: Απαθανατίζει την Άννα Μπεζάν να κοιμάται αγκαλιά με την κόρη τους!

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγους μήνες και η χαρά τους δεν περιγράφεται, μιας και ανυπομονούσαν να γνωρίσουν την κορούλα τους. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και πριν από μερικές μέρες έζησαν το θαύμα, μιας και έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους την μικρή τους πριγκίπισσα.

Από την πρώτη στιγμή της γέννησής της, τόσο η Άννα Μπεζάν όσο και ο Δημήτρης Παππάς δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό της κόρης τους και έχουν αφοσιωθεί στο μεγάλωμά της και με το παραπάνω, έχοντας πάντοτε την καλύτερη στήριξη και βοήθεια από την μητέρα του Δημήτρη, την Χριστίνα Παππά, η οποία και έχει αναλάβει τον ρόλο της γιαγιάς εξ ολοκλήρου και έχει ξετρελαθεί με την εγγονή της. Η μικρή, όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην μαμά της και είναι μια μικρή κούκλα, ενώ όπως συνεχώς βλέπουμε μέσα από τα social media, είναι και πολύ ζωηρή.

Ο Δημήτρης Παππάς, το μεσημέρι της Κυριακής 29-1 δημοσίευσε ένα υπέροχο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κυρίως θέλοντας να δείξει το πώς περνούν οικογενειακά την ημέρα τους. Ο ίδιος απαθανάτισε την Άννα Μπεζάν να είναι ξαπλωμένη και να κοιμάται, ενώ στην αγκαλιά της κρατούσε την μικρή Χριστίνα, η οποία κοιμόταν πάνω στη μαμά της. Το αποτέλεσμα είναι ο, τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα και η λατρεία μαμάς και κόρης δεν μπορεί με τίποτα να κρυφτεί!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved