Η επανεμφάνιση της Κίτσου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο χορός Βίσση- Ρίζου και τα… άλλα παιδιά
Gossip Specials

Η επανεμφάνιση της Κίτσου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο χορός Βίσση- Ρίζου και τα… άλλα παιδιά

 Μια ανάσα από το Σαββατοκύριακο και οι επώνυμοι αποφάσισαν να μπουν στο κλίμα του nightlife και της βόλτας.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την αγαπημένη του, Βασιλική Μακρή, βρέθηκαν σε εμπορικό κέντρο να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους. Στο ίδιο εμπορικό κέντρο μια γυναικεία παρέα απολάμβανε το καφεδάκι της. Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισάνου και την Ιλένια Ουίλιαμς όπου ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τις απαθανάτισε στα βόρεια προάστια να λένε τα νέα τους με ζεστό καφέ.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery

Μια βραδιά στην Άννα Βίσση και θα δεις όλη τη showbiz εκεί. Εμείς βρεθήκαμε στο Hotel Ερμού και είδαμε τη Χριστίνα Μπόμπα με τη Μαρίνα Βερνίκου, τη Δέσποινα Καμπούρη, την Μαρία Κίτσου που είχαμε να την δούμε από τις Άγριες μέλισσες και μας έλειψε, τον Παναγιώτης Μπουγιούρης που όσο μεγαλώνει γίνεται και πιο γοητευτικός και την αεικίνητη Μαρίζα Ρίζου η οποία φυσικά ανέβηκε μετά από πρόσκληση της Άννας Βίσσης στην σκηνή και έκαναν οι δυο τους ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Δείτε στιγμές από τη νυχτερινή έξοδο των επωνύμων στην Άννα Βίσση στην gallery που ακολουθεί:

Τον ταλαντούχο Θανάση Αλευρή επέλεξαν η Μαρία Σολωμού με την Σοφία Βογιατζάκη, τη Ναταλία Δραγούμη (λίγες ημέρες πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας της), την Μελίνα Ασλανίδου και την Κατερίνα Θεοχάρη. Τα κορίτσια αποθέωσαν τον ηθοποιό και μετά το τέλος της παράστασής του τον συνεχάρησαν και φυσικά τα γέλια και τα πειράγματα δεν έλειψαν.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Η Άννα Μπεζάν ήταν το πρόσωπο που επέλεξε η hair artist Ιωάννα Τζάνη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κομμωτικής που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Paestum της Ιταλίας. Η Ιωάννα Τζάνη διετέλεσε κριτής στους διαγωνισμούς ενώ βραβεύτηκε από τη διοργάνωση για την καμπάνια “The Flowers of Peace” με στόχο την στήριξη των γυναικών της Ουκρανίας. Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν ήταν το κεντρικό πρόσωπο της ενώ τα outfits της βραδιάς ήταν διά χειρός Δημήτρη Στρέπκου από τη σειρά του “Celebrity Skin”.

Αυτές τις μέρες οι επώνυμοι είχαν και στιγμές beauty. Λαμπεροί καλεσμένοι από το χώρο της ομορφιάς και της μόδας βρέθηκαν σε σεμινάριο ομορφιάς.

Δείτε φωτογραφίες από τα δυο events στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved