Τανιμανίδης- Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Σαουδική Αραβία- Μαγικές εικόνες!
Showbiz

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Σαουδική Αραβία- Μαγικές εικόνες!

O Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αγαπούν τα ταξίδια και μας το απέδειξαν και με το παραπάνω, μιας και τις τελευταίες μέρες βρισκόντουσαν στην Σαουδική Αραβία.

Το ζευγάρι περνά υπέροχες στιγμές και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο έχουν αποκτήσει και δυο υπέροχες κορούλες, την Αριάνα και την Φιλίππα, οι οποίες και από την πρώτη στιγμή τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν τις τελευταίες μέρες ένα ταξίδι στην Σαουδική Αραβία και οι δυο τους πέρασαν φανταστικά και μάλιστα είχαν και την καλύτερη παρέα, την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη. Η Χριστίνα όλες αυτές τις μέρες που βρισκόντουσαν στο μαγικό μέρος, δημοσίευσε πληθώρα από φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που έκαναν όλοι μαζί και πάθαμε πλάκα με το μαγικό τοπίο, ενώ τα πρόσωπά τους, απόλυτα χαμογελαστά, έδειχναν το πόσο πολύ το απόλαυσαν.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, έζησαν όλοι μαζί μια υπέροχη εμπειρία στην έρρημο, κάνοντας πικ- νικ, με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκει ένα ύψωμα από άμμο για να στήσει τα χαλιά που θα φιλοξενούσαν το πικ νικ τους με έναν λουκούλλειο γεύμα που ήταν ό,τι έπρεπε μετά από μία αρκετά απαιτητική μέρα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved