Παναγιώταρου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τον νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα- Ήταν συμμαθητές!
Showbiz

Παναγιώταρου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τον νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα- Ήταν συμμαθητές!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου νιώθει θλιμμένη τις τελευταίες ώρες, μιας και ο 29χρονος υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, που εντοπίστηκε νεκρός στην Ανδραβίδα μετά από την πτώση του αεροσκάφους, ήταν συμμαθητής της. 

Νωρίτερα, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, είχε ανακοινώσει ότι εντοπίστηκε νεκρός ο 29χρονος Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας:

«Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, Σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν συμμαθήτρια με τον 29χρονο άτυχο Υποσμηναγό και δεν μπορεί με τίποτα να πιστέψει στον χαμό του, μιας και ήταν συμμαθητές στο παρελθόν. Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας, θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου, του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος. Κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του»

Δείτε την σχετική ανάρτηση παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved