Άννα Κορακάκη: «Ανυπομονώ για τον γάμο μου»
Showbiz

Άννα Κορακάκη: «Ανυπομονώ για τον γάμο μου»

Λαμπερή ήταν αυτή η Πρωτοχρονιά για την Αννα Κορακάκη.

Η 26χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram ότι εκείνη και ο σύντροφός της επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Η Αννα Κορακάκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τρεις φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρε για πρώτη φορά με τον αγαπημένο της και έδειξε με μεγάλη χαρά τη βέρα της.

«Ναι 2.023 φορές και άλλες τόσες», έγραψε η αθλήτρια της σκοποβολής στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης για πρώτη φορά μιλάει αποκλειστικά στο «Secret» για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

«Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι μόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού με τον άνθρωπό μου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή μαζί», τονίζει η Άννα Κορακάκη και συμπληρώνει:

«Η πρόταση έγινε. Δεν μας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεμία και πρόγραμμα, θα βρούμε μια ημερομηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές μας και τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις».

Στην προσωπική της ζωή η Άννα κρατά μέχρι σήμερα χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν έχει δημοσιοποιήσει το προφίλ του αρραβωνιαστικού της.

Η σκοπεύτρια, που μεγάλωσε στη Δράμα και κάνει περήφανους τους Ελληνες με την παρουσία και τις διακρίσεις της στα σπουδαιότερα αθλητικά ραντεβού του πλανήτη, εξηγεί γιατί ακόμη δεν έχουν αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος τους:

«Δεν έχουμε κατασταλάξει όχι μόνο σε ημερομηνία όσον αφορά τον γάμο, αλλά ούτε στον μήνα καν. Θα γίνει σε ημερομηνία που θα συμβαδίζει με τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό μου πρόγραμμα. Ειλικρινά, δεν έχουμε κλείσει τίποτα απολύτως».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φωτογραφίες με το δαχτυλίδι αναδημοσίευσε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω Instagram, προκειμένου να ευχηθεί στην Ολυμπιονίκη για τον επικείμενο γάμο της. «Συγχαρητήρια στην Ολυμπιονίκη μας Αννα Κορακάκη, που γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θα παντρευτεί. Κάθε ευχή για βίον ανθόσπαρτον», ανέφερε στη δημοσίευσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved