Mente Fuerte: Το πραγματικό όνομα, η μάχη με την κατάθλιψη & πώς κατάφερε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά!
Showbiz

Mente Fuerte: Το πραγματικό όνομα, η μάχη με την κατάθλιψη & πώς κατάφερε να χάσει 60 ολόκληρα κιλά!

Ο Mente Fuerte είναι από τα καλά παιδιά του χώρου της τραπ. Τουλάχιστον έτσι λένε όλοι όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιώργο όπως είναι το πραγματικό όνομά του...

Ο 31χρονος «Ισχυρός νους» όπως είναι η μετάφραση του καλλιτεχνικού του ονόματος από τα Ισπανικά κατάγεται από το Γύθειο. Έχει ύψος 1,98 μ. και μένει στην Καλλιθέα.

Όπως έχει πει για το καλλιτεχνικό του όνομα: «Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω»!

Ο Mente Fuerte έγινε γνωστός από την επιτυχία του single Caliente σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019.

Ίδρυσε την εταιρία Black Bandana και το 2016 δημιούργησε την εταιρία Black Bandana, από την οποία έκανε και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο “Lifestyle”, στις 4 Νοεμβρίου του 2016.

Έχει συνεργαστεί με τους Mad Clip και Toquel.

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο τράπερ έχασε 60 ολόκληρα κιλά! Για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του είχε πει στο περιοδικό Nitro: «Η αλλαγή στην εμφάνισή μου έχει κάνει πολύ καλό, ειδικά στην υγεία μου. Έφτασα σε ένα σημείο να μην μου αρέσει το πώς φαίνομαι. Λόγω ύψους και κιλών πολλές φορές δεν χωρούσα σε αμάξια ή σε θέσεις αεροπλάνου. Ωστόσο. ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, ούτε προβλήματα με τις γυναίκες. Η αλλαγή μου άλλαξε την ψυχολογία και σίγουρα μου έδωσε ένα boost. Ετοιμάζω πολλά και ο κόσμος να περιμένει πολλά από εμένα»!

Προσφάτως σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου παραδέχτηκε για την τεράστια αυτή απώλεια κιλών του: «Ήθελα γιατί έφτασα σε ένα σημείο, που δεν ένιωθα καλά με εμένα. Δεν έχει να κάνει με το τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν σε γουστάρουν οι γυναίκες γιατί από ό,τι βλέπεις είμαστε καυ@@@@@ς είτε με πολλά κιλά είτε με λίγα. Είναι θέμα πώς αισθάνεσαι. Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω. Τα αντικαταθλιπτικά τελειώνουν ποτέ; Πρέπει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου. Δεν τα πάω καλά με τους ψυχολόγους, θέλω να τα πάω. Δεν έχω βρει τον κατάλληλο»!

Η σχέση με τη Σολωμού που αρνούνται να παραδεχτούν

Ο τράπερ από το καλοκαίρι του 2021 έχει δεσμό με την Μαρία Σολωμού! Ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2022 σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να περπατούν αγκαλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Όταν όμως καλούνταν να απαντήσουν στους δημοσιογράφους διάφορες ερωτήσεις για τη σχέση τους, εκείνοι σφύριζαν... αδιάφορα αρνούμενοι να πουν το οτιδήποτε.

Η Μαρία Σολωμού όταν είχε ερωτηθεί ευθέως για τον δεσμό τους είχε πει ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται ξανά να παραδεχτεί αν είναι με κάποιον ή όχι γιατί δεν αφορά κανέναν η προσωπική της ζωή. Από την πλευρά του ο Mente Fuerte είχε πει ότι καλό θα ήταν να ρωτήσουμε την Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είναι ζευγάρι. Όμως σε ερωτήσεις τύπου «τη ζηλεύεις;», εκείνος απαντάει κανονικά ότι ζηλεύει πολύ, χωρίς να αναφέρεται όμως στο όνομά της. Αν και... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Εκείνο που είναι γεγονός πάντως, είναι πως οι δύο καλλιτέχνες έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μιας και εκείνη είναι 48 και εκείνος μόλις 31! Κοινώς... 17 χρόνια διαφορά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved