Τούνη- Αλεξάνδρου: Έτσι περνούν τα απογεύματά τους την ώρα που κοιμάται ο μπέμπης τους!
Showbiz

Τούνη- Αλεξάνδρου: Έτσι περνούν τα απογεύματά τους την ώρα που κοιμάται ο μπέμπης τους!

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και η αλήθεια είναι πώς από τότε που ήρθε στη ζωή ο γιος τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και μάλιστα από την αρχή της σχέσης τους είναι αχώριστοι και δεν μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον.

Τις τελευταίες εβδομάδες και λίγο μετά τη γέννηση του μπέμπη τους, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι τους στην Αθήνα, μιας και επαγγελματικές υποχρεώσεις του Δημήτρη το απαιτούν, αφού πρέπει να είναι παρών για την τηλεοπτική εκπομπή που συμμετέχει "Χαμογέλα και Πάλι". Ο μικρούλης τους έχει αλλάξει όλη την καθημερινότητά τους και η αλήθεια είναι πώς ακόμα και αν κουράζονται πολύ και πλέον ο ύπνος είναι κάτι που σχεδόν έχουν ξεχάσει, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του.

Οι δυο νέοι γονείς, όταν ο μικρός κοιμάται, έστω και για λίγες ώρες, βρίσκουν χρόνο να περάσουν οι δυο τους και να χαλαρώσουν, μιας και όπως έχουμε δει ο μπέμπης είναι πολύ ζωηρός και δεν κάθεται στιγμή ήσυχος. Η Ιωάννα Τούνη, σε ένα story που δημοσίευσε πριν από λίγο, μας έδειξε πώς περνάει το απόγευμά της με τον σύντροφό της, μιας και ο μικρούλης κοιμήθηκε. Οι δυο τους είχαν επιλέξει να χαλαρώσουν στο σαλόνι, παραγγέλνοντας πίτσα και παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ταινία.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved