Η Φαίη Ξυλά στο gossip-tv: «Είναι κάτι που πονάει, είναι απαράδεκτο αυτό...»
Showbiz

Η Φαίη Ξυλά στο gossip-tv: «Είναι κάτι που πονάει, είναι απαράδεκτο αυτό...»

Η Φαίη Ξυλά, λίγη ώρα μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (31/1) στο θέατρο Αθηνά, μίλησε στο gossip-tv.gr.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην παράσταση, για τη χαρά που έχει που είναι και πάλι στο θέατρο μετά τα δύσκολα δύο χρόνια του κορονοϊού, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και το νέο προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια Λυκείου.

«Πολλοί φίλοι μας σήμερα εδώ. Ήταν ευχάριστη στιγμή. Είναι άνθρωποι που τους αγαπάμε και τους εκτιμάμε, ήταν ωραία», είπε η Φαίη Ξυλά σχολιάζοντας την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Αθηνά.

«Θα απεργήσουμε γιατί φτάσαμε σε σημείο να ζητάμε το αυτονόητο. Αυτό φυσικά είναι κάτι που πονάει. Μια χώρα που συνεχώς διαφημίζει την ιστορία της και τον πολιτισμό της, μέσα στην ίδια τη χώρα αντιμετωπίζει τον πολιτισμό με αυτόν τον τρόπο. Είναι απαράδεκτο και πρέπει σίγουρα να επανορθώσουν», είπε στη συνέχεια σχολιάζοντας το προεδρικό διάταγμα.

Δείτε όλα όσα είπαμε με τη Φαίη Ξυλά στο βίντεο που ακολουθεί:


Στην παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» παίζουν επίσης οι: Αλέκος Συσσοβίτης, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Βάρθης και Γιάννης Στεφόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved