Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε γυμναστική ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου της!

Gossip-tv Team

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος,  περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και εδώ και έναν μήνα περίπου κρατού στην αγκαλιά τους το γιο τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει ξαναζήσει τέτοια ευτυχία και ο γιος της πλέον είναι η απόλυτη προτεραιότητά της σε οτιδήποτε και αν κάνει...

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς πριν από ένα μήνα και από την πρώτη στιγμή που κράτησαν στην αγκαλιά τους τον μπέμπη τους, δεν έχουν φύγει στιγμή από δίπλα του, μιας και θέλουν να περνούν όλο τους τον χρόνο μαζί του. Η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο έχει ζήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για αυτό μάλιστα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της κατά την αποχώρησή της από το μαιευτήριο.

Ένα μήνα αργότερα και ενώ ήδη έχει χάσει πολλά κιλά από την στιγμή που γέννησε και μάλιστα αυτές τις μέρες ξεκίνησε πολύ πιο δυναμικά γυμναστική και διατροφή και μάλιστα δημοσίευσε ένα story που κάνει διάδρομο στο σπίτι της, δείχνοντας έτσι πώς συνεχίζει πολύ δυναμικά την προσπάθειά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved