Κραυγή αγωνίας από τον τραγουδιστή Γιώργο Καμπουρίδη: «Βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου»
Showbiz

Κραυγή αγωνίας από τον τραγουδιστή Γιώργο Καμπουρίδη: «Βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου»

Το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, το σπίτι όπου ζει κινδυνεύει να χάσει την ερχόμενη Τετάρτη σε πλειστηριασμό ο λαϊκός τραγουδιστής Γιώργος Καμπουρίδης ο οποίος συγχρόνως αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα υγείας όπως λέει. 

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι αποκάλυψε τον εφιάλτη που βιώνει αφού κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο.

Όπως είπε: «Είχα πάρει κάποιο δάνειο. Λόγω της κρίσης εδώ και δέκα χρόνια και με τον κορονοϊό κι όλα αυτά, δεν δουλεύαμε. Όλοι οι καλλιτέχνες ήμασταν σε δυσμένεια. Ήταν στα 21.500 ευρώ, μου το πήγαν στα 28.500 με τους τόκους».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει αίτημα για εξάμηνη προθεσμία. Κάνω μια πρόταση για 5.000 ευρώ, για να κάνω διακανονισμό, ρύθμιση και να δίνω δόσεις. Αλλά η επιτροπή ακόμα δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου, περιμένουμε... Την Τετάρτη, στις 8 Φεβρουαρίου το βγάζουν σε πλειστηριασμό το σπίτι μου στην Ηλιούπολη. Και είμαι σε απόγνωση αυτή τη στιγμή. Το σπίτι τοπ είχα πάρει πριν είκοσι χρόνια. Πήγα στα δικαστήρια και πριν 15 μέρες να μου δώσουν παράταση αλλά δεν μου δηλώσανε».

Απελπισμένος όπως είναι κατέληξε: «Θα μου πάρουν το σπίτι και μετά… Το σάκχαρο ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ. Θα με πετάξουν έξω και δεν έχω τίποτα. Μόνο αυτό το σπίτι έχω. Παρακαλώ τους συναδέλφους μου να κάνουν ό,τι μπορούν. Από τους καλλιτέχνες να είναι καλά η Σοφία Βόσσου, που μου συμπαραστέκεται και τρέχει. Και οικονομικά θα με βοηθήσει και κάνει αγώνα. Εκτός από τον κ. Θεοφίλου με τον ‘’Μαγεμένο Αυλό’’, τον Δημήτρη, ήταν και η Ελένη Ροδά το φιλαράκια μου και ο Κώστας Βενετσάνος που βοήθησαν και κάνανε τιμητικές βραδιές».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved