Δήμητρα Βαμβακούση: Η ηλικία, η σχέση με τον Ντάνο και οι αναλογίες της, που εντυπωσιάζουν!
Showbiz

Δήμητρα Βαμβακούση: Η ηλικία, η σχέση με τον Ντάνο και οι αναλογίες της, που εντυπωσιάζουν!

Η Δήμητρα Βαμβακούση, τον τελευταίο καιρό, περνά υπέροχα, μιας και όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου και οι δυο τους είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. 

Οι φήμες έγιναν ακόμα πιο έντονες όταν το ζευγάρι επέστρεψε από ένα κοινό τους ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και παραχώρησαν δηλώσεις μαζί στους δημοσιογράφους, ενώ πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες, από μια επαγγελματική φωτογράφιση που έκαναν.

Την Δήμητρα Βαμβακούση την γνωρίσαμε πολύ καλά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor την τηλεοπτική σεζόν 2019, με την ίδια να καταφέρνει να δείχνει τις ικανότητές της στο εκατό τοις εκατό, μιας και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Η Δήμητρα είναι σήμερα 27 ετών, έχει αποφοιτήσει από την γυμναστική ακαδημία και έχει πολλά όνειρα για το μέλλον της, σε ό, τι αφορά τα πάντα, αλλά και το επάγγελμά της.

Εδώ και μερικό καιρό, φημολογείται έντονα ότι είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και όπως όλα δείχνουν οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί είναι απόλυτα αληθείς. Αρχικά, το ζευγάρι απαθανατίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος σε τρυφερά τετ α τετ ενώ από εκέι και έπειτα είναι συνεχώς μαζί. Η πανέμορφη πρώην μαχήτρια του Survivor δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ, ενώ με κάθε νέο της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο iNstagram εντυπωσιάζει με τα υπέροχα χαρακτηριστικά της και το καλλίγραμμο σώμα της!

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved