Κακοκαιρία Barbara: Οι celebrities είδαν χιόνι και το απολαμβάνουν σαν μικρά παιδιά- Απίθανες φωτό!
Showbiz

Κακοκαιρία Barbara: Οι celebrities είδαν χιόνι και το απολαμβάνουν σαν μικρά παιδιά- Απίθανες φωτό!

Κακοκαιρία Barbara: Από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, οι έλληνες celebrities απολαμβάνουν την επέλεαση του χιονιά και απαθανάτισαν τα κατάλευκα τοπία, ενημερώνοντας τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

H επέλαση του χιονιά πρόκειται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες, ενώ οι εικόνες που μέχρι στιγμής έχουμε δει είναι μαγικές και η αλήθεια είναι ότι θυμίζουν κάτι από Χριστούγεννα.

Οι Έλληνες celebrities ήδη από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου είχαν ανεβάσει διάφορα στιγμιότυπα στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, δείχνοντας το πόσο έχει χιονίσει στις περιοχές που μένουν, αλλά και το πώς αντιμετωπίζουν τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτήν την στιγμή. Οι αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσιάστριες, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δανάη Μπάρκα και Ελεονώρα Μελέτη δημοσιευσαν εικόνες αλλά και βίντεο με την προσπάθειά τους να φτάσουν στο τηλεοπτικό στούντιο, ενώ η Δανάη Μπάρκα είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι της.

Δείτε παρακάτω βίντεο που δημοσίευσαν:

Η Δανάη Μπάρκα με το που ξύπνησε, αντίκρυσε το κατάλευκο τοπίο!

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε ένα story, με το οποίο και μας δείχνει την προσπάθειά της να φτάσει στα στούντιο του Mega για να πραγματοποιηθεί η εκπομπή της "Mega Καλημέρα". Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, μιας και το χιόνι είναι πολύ σε ποσότητα και πυκνό.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, παρέα με την Αριάνα και την Φιλίππα, βρίσκονται στο σπίτι τους και χαζεύουν από το παράθυρο το υπέροχο χιονισμένο τοπίο, ενώ οι μικρούλες πετούν πράγματα μέσα στο σπίτι και κάνουν μερικές ζημιές, με την Χριστίνα να μαζεύει και τα πράγματά τους. Ο Σάκης απολαμβάνει την εικόνα και απαθανατίζει τις γυναίκες της ζωής του σε ένα υπέροχο βίντεο:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε 25 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο χιονισμένο τοπίο, με την ίδια να κρατά ένα ποτήρι σαμπάνια και να ποζάρει στην αυλή του σπιτιού της, όλο νάζι και στυλ. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι celebrities ήταν πολλές και υπέροχες, ενώ είδαμε ότι απολαμβάνουν το χιόνι σαν μικρά παιδιά.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσαν στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Πού βρήκε ο χιονιάς τους celebrities!

Τούνη-Αλεξάνδρου: Περιμένουν τον χιονιά «Μπάρμπαρα» με τον πιο απίθανο τρόπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved